Burgemeester en wethouders van Roerdalen maken bekend dat het uitwerkingsplan ‘Holsterveld Vlodrop’ gewijzigd is vastgesteld.

Het plan 

Het plan ‘Holsterveld Vlodrop’ voorziet in een uitwerking van de bestemming ‘Wonen’, binnen het plangebied Holsterveld (Ambachtssingel Vlodrop). Kadastraal is de locatie bekend als Vlodrop, sectie F, nummers 1884 en 196.

Inzage en raadplegen 

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt met de bijbehorende stukken vanaf 17 februari 2022 voor 6 weken ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen. De planstukken zijn tevens elektronisch te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder de codering: NL.IMRO.1669.UPVDP2021HOLSTERVE-VG01 .

Aangepaste procedure

In het kader van de corona-richtlijnen is er een aangepaste procedure voor het inzien van stukken:

U stuurt een mail naar info@roerdalen.nl met daarin het verzoek om de betreffende stukken te mogen ontvangen ter inzage. Deze worden dan per mail aan u toegezonden.

Beschikt u niet over de mogelijkheid om stukken digitaal te ontvangen?

Dan kunt u telefonisch een afspraak maken om het plan bij het Servicepunt Roerdalen te komen inzien. U kunt contact opnemen met Anouk Driessen van het team Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoon: (0475) 538 888.

Beroep instellen 

Op grond van artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kan er gedurende 6 weken vanaf 17 februari 2022 beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift bevat in ieder geval uw naam, adres, de dagtekening, een omschrijving van het (onderdeel van het) besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan deze procedure zijn griffiekosten verbonden. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde bestemmingsplan niet.

Inwerkingtreding

Het uitwerkingsplan treedt in werking daags na het aflopen van de beroepstermijn.

Voorlopige voorziening

Om de werking van het uitwerkingsplan (van het onderdeel waartegen u beroep instelt) te schorsen kan een belanghebbende tijdens de inzagetermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet dezelfde gegevens bevatten als het beroepschrift. Tevens moet u het spoedeisende belang aangeven.

Informatie 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anouk Driessen van het team Ruimtelijke en Economische ontwikkeling via telefoonnummer (0475) 538 888.

 

Naar boven