Kennisgeving ontvangst Wm Melding 8.40 Willeskop 94 in Montfoort

Op 4 januari 2022 heeft de gemeente een melding ontvangen voor activiteiten waarvoor geen vergunningplicht geldt op locatie Willeskop 94 in Montfoort. De melding is geregistreerd onder zaaknummer z-22-000066. De melding het veranderen van de inrichting 'Daiwa House Modular Europe Jan Snel B.V.'. De volgende veranderingen zijn gemeld:

  • De inrichting wordt uitgebreid met twee productiehallen (5A en 17). De ene productiehal wordt gebruikt voor laswerkzaamheden met lasrobots (hal 5A) en de andere productiehal wordt gebruikt voor de montage- en assemblagewerkzaamheden aan modulaire bouwsystemen (hal 17).

  • De opslag op het opslagterrein waar straks hal 17 wordt gerealiseerd zal niet meer binnen de inrichting plaatsvinden. Deze opslag zal op een extern terrein plaatsvinden.

  • Er vindt opslag van gasflessen in de buitenlucht plaats (maximaal 300 liter Argon (10 x 30 liter) en maximaal 200 liter zuurstof (4 x 50 liter). De gasflessen worden in een kooi opgeslagen.

  • Er worden twee gasflessenbatterijen aangesloten op het systeem. De gasflessenbatterijen bestaan uit 18 flessen argongas (totaal 18 x 50 liter per gasflessenbatterij).

  • Ter plaatse waar hal 5A wordt gerealiseerd zit momenteel een spuithal en een tankstation. De spuithal en bijbehorende activiteit komt met de bouw van hal 5A te vervallen. Het tankstation wordt vervangen door een kleiner tankstation (hiervoor zal een separate melding Activiteitenbesluit worden gedaan).

Procedure

De activiteiten uit de melding zijn vergunningvrij. U kunt om deze reden geen zienswijze of bezwaarschrift indienen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@odru.nl of telefoonnummer 088 – 022 50 00.

Naar boven