gemeente Brummen - Publicatie voorgenomen verkopen van onroerende zaken

Als gemeente verkopen of verhuren we gebouwen of grond die wij in eigendom hebben. De rechter heeft bepaald dat bij een dergelijke verkoop of verhuur iedereen gelegenheid moet krijgen om een kans te maken op die onroerende zaak.

Het bieden van een dergelijke gelegenheid hoeft niet als vaststaat of redelijkerwijs mag worden aangenomen dat er maar één serieuze gegadigde is. Als daarvan sprake is, moten wij de voorgenomen verkoop openbaar bekendmaken en daarbij vermelden waarom er volgens ons maar één gegadigde voor het perceel in aanmerking komt.

Verkoop strook grond aan de Empermolen 18 te Empe.

De gemeente heeft het voornemen om een strook grond te verkopen aan de aangrenzende eigenaar. Het perceel is 295 m2 groot en is kadastraal bekend: gemeente Brummen, sectie K, nummer 308.

De strook grond grenst aan het perceel van de beoogde koper. Beoogde koper wordt daarom gezien als enige serieuze gegadigde.

Bekijk de tekening van het perceel grond (pdf)

Zie bijlage.

Vervaltermijn

Indien u meent dat u ook een serieuze gegadigde bent, dan kunt u uiterlijk binnen twintig dagen na deze publicatie een kort geding aanhangig maken bij de rechtbank Gelderland.

Indien u een kort geding aanhangig maakt, dan moet u ons dit binnen de termijn van 20 kalenderdagen schriftelijk mededelen door het per e-mail opsturen van de conceptdagvaarding aan p.klumper@brummen.nl.

Blijft een kort geding binnen de gestelde vervaltermijn uit? Dan is de gemeente Brummen vrij om tot deze voorgenomen verkoop over te gaan.

 

Naar boven