Kennisgeving Wet milieubeheer en Besluit milieueffectrapportage MER-beoordelingstoets

 

Burgemeester en wethouders van Zeewolde maken bekend dat zij een MER-beoordeling hebben uitgevoerd voor:

 

Omschrijving :Uitbreiding vergistingscapaciteit

Aanvrager :Erk Dairy

Locatie :Erkemederpad 2 in Zeewolde

 

Het college bepaalt of voor de aangevraagde activiteit het opstellen van een milieueffectrapportage vereist is. Er is naar aanleiding van de ingediende aanmeldingsnotitie op 23 december 2022 besloten dat dit niet nodig is omdat geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu te verwachten zijn.

 

Ter inzage

Het besluit, de aanmeldnotitie en de bijbehorende gegevens zijn voor iedereen vanaf 31 december 2022 tijdens een periode van zes weken in te zien in het gemeentehuis en kunnen digitaal opgevraagd worden bij Zeewolde, Raadhuisplein 1 in Zeewolde. Hiervoor kunt u een afspraak maken via info@zeewolde.nl of telefoonnummer: 036 5229522.

 

Bezwaar

Tegen deze voorbereidingsbeslissing kan geen bezwaar worden gemaakt. Dit m.e.r.-beoordelingsbesluit is namelijk een voorbereidingsbeslissing voor de nog in te dienen aanvraag om een vergunning op basis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht In die procedure kunnen belanghebbenden hun bezwaren tegen dit m.e.r.-beoordelingsbesluit kenbaar maken. Deze bezwaren worden dan bij het definitieve besluit op de aanvraag om de vergunning betrokken.

 

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de OFGV via telefoonnummer:

088 – 63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl.

Kenmerk: Z2022-010759

Naar boven