Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan Duifhuisstraat 2, Sint-Michielsgestel

 

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel in de vergadering van 27 januari 2022 het bestemmingsplan Duifhuisstraat 2, Sint-Michielsgestel (ten opzichte van het ontwerpplan) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Vaststelling bestemmingsplan Duifhuisstraat 2, Sint-Michielsgestel

Op het achter terrein van het voormalige café Shooters worden middels dit bestemmingsplan vier starterswoningen mogelijk gemaakt. Het bestemmingsplan voorziet het perceel van de bestemming “Wonen” en de benodigde bouwvlakken. Ten behoeve van deze ontwikkeling is een anterieure overeenkomst afgesloten met de initiatiefnemer, die het plan ook gaat realiseren. Daarom is er geen exploitatieplan vastgesteld.

Terinzagelegging

Het vastgestelde bestemmingsplan Duifhuisstraat 2, Sint-Michielsgestel met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van vrijdag 11 februari 2022 tot en met donderdag 24 maart 2022 ter inzage bij de receptie in het gemeentekantoor van Sint-Michielsgestel, Meanderplein 1 te Sint-Michielsgestel. Kijk voor onze actuele openingstijden op onze website www.sint-michielsgestel.nl. Het digitale bestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u op de website www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen en downloaden. Op de hoofdpagina van deze website kunt u het opzoeken met het betreffende plan(ID)-nummer NL.IMRO.0845.BP2021Duifhuisstr2-VA01

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de beroepstermijn, die loopt van vrijdag 11 februari 2022 tot en met donderdag 24 maart 2022, staat tegen de vaststelling van het bestemmingsplan rechtstreeks beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam en adres van de indiener, datum, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is ingesteld en de gronden (motivering) van het beroep.

Gelijktijdig met het instellen van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor meer informatie hierover wordt verwezen naar de website van de Raad van State, www.raadvanstate.nl.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Het instellen van beroep schorst de inwerkingtreding niet. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Griffierechten

Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover zie de website van de Raad van State.

Informatie

Voor informatie kunt u contact opnemen met de heer S. Verschuren van het team Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar op het telefoonnummer 06-48390965 of via het mailadres s.verschuren@mijngemeentedichtbij.nl.

 

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

10 februari 2022

Naar boven