Gemeente Voorst - subsidieverlening St. Vriendendiensten 2023

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Het college heeft op 13 december 2022 besloten de subsidie voor St. Vriendendiensten voor 2023 te verlenen van € 26.780. Het bedrag keren wij als voorschot in termijnen uit. Het doel van de subsidie is een bijdrage te leveren aan het zelfstandig wonen van GGZ-cliënten uit de gemeente Voorst en het voorkomen van eenzaamheid en isolement van deze doelgroep.

Informatie

Het besluit ligt ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met Peter Krük. Zijn telefoonnummers is 0571-27 92 99.

Bezwaarmogelijkheid

Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van het besluit schriftelijk bezwaar maken bij het college (Postbus 9000, 7390 HA Twello). Dit besluit treedt direct in werking, ook al maakt iemand bezwaar. Bent u van mening dat, zolang nog niet op het bezwaarschrift is beslist, de rechter het besluit buiten werking moet stellen? Dan vraagt u bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem) een voorlopige voorziening aan. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen als u bezwaar heeft gemaakt. Ook moet er sprake zijn van een spoedeisend belang.

Twello, 28 december 2022

Paula Jorritsma-Verkade, burgemeester

Lisette Wolbers-Cents, secretaris

Naar boven