Ontwerpbeschikking voor omgevingsvergunning z69048 Jonkheer van Karnebeekweg 106, 2982 VM Ridderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ridderkerk maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Voor het brandveilig gebruik van een logiesgebouw met bijeenkomstfunctie en onderwijsfunctie. De aanvraag gaat over de locatie Jonkheer van Karnebeekweg 106, 2982 VM Ridderkerk en is geregistreerd onder nummer z69048/OLO7302719.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken kunt u van 1 april 2022 tot en met 13 mei 2022 op afspraak inzien door deze op te vragen. Een verzoek daartoe kunt u doen via de gemeentelijke website. Type in de zoekbalk ‘bouwplannen en bouwtekeningen, inzage’, keuzeformulier ‘Aanvraag inzien verleende omgevingsvergunningen’.

Procedure

De besluitvormingsprocedure is uitgevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag is voor het brandveilig gebruik beoordeeld aan artikel 2.13 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met artikel 2.2, lid 1, onder b, sub 1, van het Besluit omgevingsrecht. Voorts is de aanvraag getoetst aan de Ministeriele regeling omgevingsrecht. Gebleken is dat uw aanvraag voldoet en daarom zijn wij voornemens u de gevraagde omgevingsvergunning te verlenen.

Zienswijzen en adviezen 

De aanvraag en de ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken worden op grond van de Algemene wet bestuursrecht met ingang van 23 december 2022 ter inzage gelegd. U kunt binnen zes weken na start van de ter inzage termijn eventuele zienswijzen tegen of adviezen over de ontwerpbeschikking indienen bij burgemeester en wethouders van Ridderkerk, Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk. Voor meer informatie over deze clausule verwijzen wij u naar de bijlage.

 

 

Naar boven