Overeenkomst over de ontwikkeling van Wintelresedijk 51 te Veldhoven

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 20 december 2022 een overeenkomst zijn aangegaan met de eigenaar van de percelen gelegen aan en nabij de Wintelresedijk 51 in Veldhoven.

 

De gemeente verleent medewerking aan het verzoek waarbij de locatie van de aanduiding ‘bedrijfswoning’ wordt verplaatst richting de Kleine Vliet, het huidige overloopparkeerterrein bij de ZOO (dat bedoeld is voor incidentele opvang van de parkeerdruk) wordt gewijzigd in een structurele parkeervoorziening en er een herbegrenzing plaatsvindt van de bestemming ‘Natuur’, ‘Bos’ en ‘Cultuur en Ontspanning’.

 

Deze overeenkomst betreft de percelen perceel kadastraal bekend gemeente Veldhoven, sectie G nummers 1041, 1043 en 1044.

 

De zakelijke beschrijving van de inhoud van deze overeenkomst ligt van 28 december 2022 tot 12 januari 2023 ter inzage op het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Advies en Ondersteuning. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nlof bel telefoonnummer 14 040.

 

Naar boven