Voornemen tot verkoop bouwgrond

De gemeente Zaltbommel is voornemens bouwgrond te verkopen, binnen het plangebied De Ooijk, voor de realisatie van zijn bedrijfshuisvesting. De locatie is kadastraal bekend als gemeente Zaltbommel, sectie K, nummer 612 (gedeeltelijk) en is circa 414 m² groot. De bestemming ter plaatse is bedrijventerrein.

De koper heeft momenteel een ontheffing voor het parkeren van de bedrijfsvoertuig op de Heksenwal in Zaltbommel. Deze vervalt echter per 31 december 2022 waardoor zijn bedrijfsvoering elders moet plaatsvinden. Met deze grondverkoop wordt een probleem in de openbare ruimte van de gemeente Zaltbommel opgelost en kan de bedrijfsvoering van de koper doorgang vinden. Het te verkopen perceel is beperkt qua oppervlakte en geheel omsloten door gemeentelijke eigendommen. De koper is vanwege de voorgaande redenen de enige serieuze gegadigde voor de onderhavige grond.

Tegen de voorgenomen overdracht kunnen geen zienswijzen, bezwaren of beroep in de zin van de Awb worden ingediend c.q. ingesteld. Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen overdracht en merkt u zichzelf aan als belanghebbende dan dient u dat, binnen een termijn van 20 dagen na publicatie van deze bekendmaking, kenbaar te maken door een kort geding tegen dit voornemen aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter bij de rechtbank Gelderland. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de accountmanager bedrijven Kamiel Gulikers (kgulikers@bommelerwaard.nl).

Naar boven