Aanvraag vergunning Zandwinning Werfhout Didam, DDM00 N 131, 6942 Didam

De gemeente Montferland heeft een aanvraag voor een Omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor Zandwinning Werfhout Didam op locatie DDM00 N 131. Het betreft de volgende activiteit(en):

  • het kappen of vellen van houtopstand

  • het aanleggen of veranderen van een in- of uitrit

  • milieubelastende activiteit

  • het bouwen van een bouwwerk

De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2022-00000490.

Waarom publiceert de gemeente Montferland dit bericht?

Een Omgevingsvergunning wordt bij de gemeente Montferland aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laat de gemeente Montferland u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.

Wanneer neemt de gemeente Montferland een besluit over de aanvraag van de vergunning?

Als de gemeente Montferland van plan is de vergunning te verlenen, publiceert de gemeente Montferland daarover een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u de vergunning die de gemeente Montferland van plan is te verlenen op afspraak bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u contact opnemen met gemeente Montferland. Dit kan via het telefoonnummer 0316-291391 en kiezen voor optie 3.

 

Naar boven