Besluit omgevingsvergunningvrij (reguliere procedure)

Gemeente Lopik, besluit omgevingsvergunningvrij (reguliere procedure)

Perceel Lopik, F 1243, nabij Hof van Batuwe 18, 3412 JC Lopikerkapel, Z.010517

Burgemeester en wethouders van gemeente Lopik maken bekend dat zij een besluit omgevingsvergunning vrij hebben genomen voor het plaatsen van een PoP-huisje. Het besluit is verzonden op: 21-12-2022.

Bezwaar

  • Het besluit met bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken na verzenddatum ter inzage bij de afdeling Dienstverlening. Om deze in te zien kunt u mailen naar wabo@lopik.nl. Indien u het niet eens bent met het besluit en belanghebbende bent, kunt u binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden schriftelijk bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Lopik. In het bezwaarschrift zet u in ieder geval uw naam en adres, de datum, de omschrijving van het betreffende besluit en de reden van het bezwaar. U wordt gevraagd een kopie van het besluit bij te voegen. Vergeet niet het bezwaarschrift te ondertekenen.

  • Het besluit treedt de dag na afloop van de bezwaartemijn (ter inzage legging) in werking, tenzij gedurende de ter inzage termijn bezwaar is ingediend én een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan.

  • Middels een voorlopige voorziening wordt een genomen besluit voorlopig ongedaan gemaakt. De rechter kan deze voorziening treffen als er, gelet op de betrokken belangen, spoed bij is. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. De rechtbank int hiervoor griffierechten.

 

Naar boven