Vastgesteld Wijzigingsplan “Arnoud van Gelderweg 91, Grave” (Land van Cuijk)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk maken bekend dat het wijzigingsplan ‘Arnoud van Gelderweg 91, Grave’ is vastgesteld en ter inzage wordt gelegd.

Waar ligt het plangebied ?

Het plangebied ligt op het bedrijventerrein Wisseveld en Nieuwe Haven aan de Arnoud van Gelderweg 91 in Grave naast de supermarkt Nettorama, kadastraal bekend perceel sectie A, nrs. 1228 en 1383.

Inhoud ongewijzigd vastgestelde wijzigingsplan

Op de percelen wordt de bestaande bedrijfsbebouwing op Arnoud van Gelderweg 91 gesloopt en wordt een parkeerterrein aangelegd voor de naastgelegen supermarkt. Hiervoor wordt de bestemming “bedrijventerrein” gewijzigd in “detailhandel”. Er wordt geen nieuwe bebouwing opgericht.

Ter inzage vastgesteld wijzigingsplan

Het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage van :

donderdag 29 december 2022 t/m woensdag 8 februari 2023 .

U kunt de stukken digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer

NL.IMRO.1982.WPGrAvGelderweg91-VA01.

Op afspraak kan het plan digitaal worden ingezien. Maak hiervoor een afspraak met de behandelend medewerker Paul Pesch van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 0485-854000 onder vermelding van zaaknummer : Z/21/286839.

Beroep

Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden. Tevens kan gelijktijdig om voorlopige voorziening worden verzocht. Een beroepschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de raad van State. Vermeld het zaaknummer : Z/21/286839.

Inwerkingtreding

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking op 9 februari 2023, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

 

Cuijk, 28 december 2022

Burgemeester en wethouders van Land van Cuijk,

Naar boven