Voornemen tot overdracht strook grond gelegen aan en nabij Frederika-Gracht

 

De gemeente Kerkrade is voornemens een strook grond, gelegen aan en nabij de Frederika-Gracht, over te dragen aan de eigenaar van het direct aan de strook grond grenzende perceel.

De over te dragen strook grond betreft een gedeelte van het perceel kadastraal bekend als gemeente Kerkrade, sectie K nummer 2601, groot circa 80 vierkante meter.

De over te dragen strook grond wordt na eigendomsoverdracht, toegevoegd aan het perceel van de koper, als zijnde vergroting van de tuin.

 

De gemeente is van oordeel dat op basis van de ligging van de strook grond, de eigenaar van het direct aan de strook grond grenzende perceel, de enige serieuze gegadigde is die voor deze overdracht in aanmerking komen. Daarnaast heeft de overdracht betrekking op een reeds eerder gedaan voorstel tot koop aan de betreffende koper, aan welk voorstel destijds geen uitvoering is gegeven.

 

Uit het oogpunt van transparantie doet de gemeente deze publicatie. Bent u het niet eens met het voornemen van de Gemeente? Dan dient u binnen vier weken na de datum van deze publicatie, een kort geding tegen dit voornemen aanhangig te maken bij de voorzieningenrechter van de rechtbank. Tevens dient u over het aanhangig maken van het kortgeding, de gemeente te informeren via het e-mail adres gemeentehuis@kerkrade.nl (t.a.v. cluster rechtsbelangen). Indien geen kort geding tegen dit voornemen aanhangig is gemaakt en de gemeente niet geïnformeerd is, zal de gemeente overgaan tot overdracht.

 

Voor vragen of inlichtingen kunt u terecht bij de heer P. Coorens, door het verzenden van een e-mail naar: gemeentehuis@kerkrade.nl.

Naar boven