Verkeersbesluit voor het instellen van een parkeerverbod aan de Aan de Ververij vanaf huisnummer 14 tot en met 26

22.0007666

 

Op grond van artikel 18, eerste lid, sub d van de Wegenverkeerswet 1994 (WVW) is het College van Burgemeester en Wethouders bevoegd tot het nemen van verkeersbesluiten.

Overwegingen ten aanzien van het besluit

Overwegende dat

- het instellen van een eenzijdig en plaatselijk parkeerverbod de toegankelijkheid zal verbeteren. De voertuigen van zowel Rd4 als gemeente kunnen hierdoor beter manoeuvreren.

- de maatregel (gelet op artikel 2 van de WVW) strekt tot 1. het instandhouden van de weg en het waarborgen van de bruikbaarheid daarvan en 2. het zoveel mogelijk waarborgen van de vrijheid van verkeer.

- overleg met de politie heeft plaatsgevonden, waarin de politie akkoord gaat met onderstaand besluit.

- genoemde weg in beheer is bij de gemeente Vaals

BESLUIT

Tot het instellen van een parkeerverbod door middel van het aanbrengen van een gele, onderbroken streep als bedoeld in artikel 24, eerste lid, sub e van het RVV aan de Aan de Ververij vanaf huisnummer 14 tot en met 26.

Vaals, 13 december 2022

College van Burgemeester en Wethouders

Namens deze,

mr. drs. J Bertam, secretaris

mr. H. Leunessen, burgemeester

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Belanghebbenden kunnen tegen dit besluit bezwaar maken door binnen 6 weken na publicatie van dit besluit een ondertekend bezwaarschrift in te dienen bij het College van B&W van de gemenete Vaals, Postbus 450, 6291 AT Vaals

Vermeld in het bezwaarschrift de datum, uw naam en adres, het besluit waartegen u bezwaar maakt en de redenen van het bezwaar. ten slotte is het belangrijk dat u de brief ondertekent.

Let op, een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking.

Naar boven