Vaststellen aangepast subsidieplafond 2023 Voorschoten voor het thema Welzijn

Het college van burgemeester en wethouders,

 

gelet op het gestelde in afdeling 4.2.2. en afdeling 4.2.3. van de Algemene wet bestuursrecht;

 

gelet op artikel 5 en 6 van de Algemene subsidieverordening Voorschoten 2019;

 

gelet op het Subsidieplan Voorschoten 2020-2023;

 

overwegend dat het vanwege de beperkt beschikbare financiële middelen gewenst is om subsidieplafonds in te stellen;

 

besluit:

 

Beslispunten

 

  • 1.

    De subsidieplafonds voor het jaar 2023 voor het taakveld Welzijn te verhogen, dit besluit officieel te publiceren in het Gemeenteblad en te plaatsen op de gemeentelijke website.

     

  • 2.

    Gelet op het Subsidieplan Voorschoten 2020 – 2023 het aangepaste subsidieplafond voor het thema Welzijn voor 2023 vast te stellen op € 2.139.377.

     

  • 3.

    Subsidie te verstrekken conform het Subsidieplan Voorschoten 2020 - 2023 totdat het voor de betrokken subsidie vastgestelde subsidieplafond is bereikt en met inachtneming van het gestelde in paragraaf 2.1.3. van het Subsidieplan Voorschoten 2020-2023.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de eerste dag na de datum van bekendmaking,

aldus vastgesteld in de vergadering van 13 december 2022,

de gemeentesecretaris,

A.R. de Graaf

de burgemeester,

drs. N. Stemerdink

Rechtsmiddelen

Bezwaar

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van verschijning van dit nummer van het Gemeenteblad een brief sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 393, 2250 AJ Voorschoten. Vermeld daarin uw naam en adres, het zaaknummer, de datum van uw brief en de reden waarom u het niet eens bent en onderteken vervolgens de brief.

 

Met digitale identificatie kunt u ook digitaal bezwaar maken. Meer informatie en webformulieren vindt u op de gemeentelijke website.

 

Voorlopige voorziening

Een besluit kan in de regel meteen worden uitgevoerd, ook als u tijdig bezwaar heeft gemaakt. Wilt u dat niet, dan kunt u bovendien een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Daarvoor dient u een bedag aan griffierecht te betalen.

Naar boven