Ontwerpbestemmingsplan ‘Mosselaarweg 17’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat met ingang van 22 december 2022 tot en met 1 februari 2023, het ontwerpbestemmingsplan ‘Mosselaarweg 17’ ter inzage ligt. Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn opgesteld ten behoeve van het wijzigen van de agrarische bestemming in een woonbestemming waarbij de bestaande stallen worden gesaneerd. Op het perceel worden twee nieuwe woningen gerealiseerd op basis van de provinciale ruimte-voor-ruimte regeling. De bedrijfswoning wordt omgezet naar een reguliere burgerwoning.

Op grond van artikel 3.8, eerste lid Wet ruimtelijke ordening, ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Mosselaarweg 17’ gedurende bovengenoemde periode ter inzage. Het plan is digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0753.bpmosselaarweg17-ON01. Het plan ook kan worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Dorpsplein 2 te Best.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende de genoemde periode schriftelijk, mondeling of digitaal zijn of haar zienswijze naar voren brengen.

  • 1.

    Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best.

  • 2.

    Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te maken met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 0499-360 911.

  • 3.

    Een digitale zienswijze kan worden ingediend via de site: https://www.gemeentebest.nl/formulieren/indienen-zienswijze.

 

Best, 21 december 2022

Namens deze:

Burgemeester en wethouders gemeente Best

Naar boven