Kennisgeving terinzagelegging Welstandsparagraaf Parkhaven

Onderwerp

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat zij op 6 december 2022 besloten hebben dat op grond van de “Inspraakverordening Rotterdam” gelegenheid tot inspraak zal worden geboden op het voornemen tot vaststellen van de Welstandsparagraaf Parkhaven.

Inzage

De Welstandsparagraaf Parkhaven ligt ter inzage met ingang van dinsdag 20 december 2022 tot en met dinsdag 31 januari 2023 en is digitaal te raadplegen via de website www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt en de gemeentelijke projectwebsite van het project Parkhaven (www.rotterdam.nl/parkhaven).

Een papieren versie van de Welstandsparagraaf is in te zien op afspraak via telefoonnummer 010 267 2514 of via e-mail bir@rotterdam.nl. Het bezoekadres van het informatiecentrum gemeente Rotterdam (Timmerhuis) is Halvemaanpassage 1, 3011 AH Rotterdam. De openingstijden zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 13.00 uur.

Zienswijzen

Gedurende bovenvermelde termijn kan een ieder gemotiveerd zienswijzen naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen kunnen onder vermelding van kenmerk M2211-7551 worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Rotterdam, Stadsontwikkeling, Projectmanagementbureau t.a.v. dhr. Dinh-Vu Nguyen, Postbus 6575, 3002 AN Rotterdam. Of per mail naar parkhavenSO@rotterdam.nl.

Vervolg

Op basis van eventuele zienswijzen wordt de Welstandsparagraaf indien daar aanleiding voor is herzien. Deze herziene versie wordt met een nota van beantwoording door het college van B&W ter vaststelling aangeboden aan de gemeenteraad. De Welstandsparagraaf Parkhaven wordt één van de toetsingskaders voor bouwvergunningen.

Rotterdam, 20 december 2022

Burgemeester en wethouders voornoemd

 

Naar boven