Bekendmaking voornemen verkoop groenstrook nabij Sportterreinstraat 176 en 178 te Wildervank

 

 

Groenstrook

Adres: nabij Sportterreinstraat 176 en 178, 9648 CG te Wildervank

Percelen: gemeente Wildervank, sectie K, nummer 2104 (gedeeltelijk)

Perceelgrootte: circa 75 m²

 

Voornemen tot verkoop aan eigenaren Sportterreinstraat 176 en 178

De gemeente Veendam is voornemens om het genoemde perceel te verkopen aan de eigenaren van Sportterreinstraat 176 en 178 te Wildervank, de naastgelegen adressen. Hierbij wordt de strook grond in eigendom van de gemeente verkocht voor het vergroten van de tuin(en).

Gemeente Veendam hanteert de werkwijze dat percelen openbare ruimte die grenzen aan particuliere woonpercelen en die vanwege hun karakter en situering feitelijk geen openbare functie (meer) vervullen en geen wezenlijke bijdrage (meer) leveren aan de kwaliteit van de openbare ruimte als leefomgeving voor verkoop in aanmerking komen.

 

De eigenaren van Sportterreinstraat 176 en 178 zijn de enige serieuze gegadigden

Naar het oordeel van de gemeente zijn de eigenaren van Sportterreinstraat 176 en 178 te Wildervank, de naastgelegen adressen, de enige serieuze gegadigden die in aanmerking komen voor verkrijging van de strook grond. Sportterreinstraat 176 en 178 grenzen aan de te verkopen groenstrook. Daarnaast zijn er vanuit de interne vakafdelingen groen, wegen, riolering en stedenbouw geen bezwaren tegen verkoop.

 

Vervaltermijn

Indien u zich niet kunt verenigen met dit voornemen, dan dient u dit uiterlijk binnen 20 kalenderdagen na publicatie van dit voornemen, kenbaar te maken door middel van een gemotiveerd bericht aan gemeente Veendam via vastgoed@veendam.nl onder vermelding van “Reactie op voornemen verkoop groenstrook nabij Sportterreinstraat 176 en 178 te Wildervank”. Bij gebreke van een tijdig en gemotiveerd bericht vervalt het recht tegen al het voornoemde in rechte op te komen en/of daarop enige vordering tot schadevergoeding of welke andere aanspraak dan ook te baseren, althans heeft u uw rechten daarop verwerkt.

Naar boven