Ontwerp wijzigingsplan Deckersstraat 1, Leveroy

Voor de locatie Deckersstraat 1 te Leveroy is een ontwerp wijzigingsplan van het bestemmingsplan Buitengebied Nederweert ter inzage gelegd. Met het ontwerpplan verdwijnt de agrarische bedrijfsbestemming en wordt de bestaande bedrijfswoning omgevormd tot een burgerwoning. Het bestaande bedrijfsgebouw wordt gesloopt (NL.IMRO.0946.WPDeckersstraat1-ON01).

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 23 december 2022 tot en met 2 februari 2023, op afspraak bij de centrale klantenbalie. Daarnaast is het plan gepubliceerd op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0946.WPDeckersstraat1-ON01 

Gedurende deze inzageperiode kunnen belanghebbenden ten aanzien van het ontwerp wijzigingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders, postbus 2728, 6030 AA ten Nederweert.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met een medewerker van team Ruimte en Wonen. U kunt ook een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

Nederweert, 22 december 2022

Burgemeester en wethouders van Nederweert

Naar boven