Weigering omgevingsvergunning voor het inrichten van een tijdelijk baggerdepot (maximaal 10 jaar) - aan de Vlietweg 1s te Hoogmade - W2020/224

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij op 13 december 2022 hebben besloten om een definitief besluit tot weigering van de aanvraag om omgevingsvergunning met de activiteiten bouwen, aanleg, afwijken van het bestemmingsplan en milieu te nemen, voor het inrichten van een tijdelijk baggerdepot (maximaal 10 jaar) op het perceel Vlietweg 1s te Hoogmade.

Tijdens de ter inzage legging van het ontwerpbesluit is één zienswijze kenbaar gemaakt. Deze heeft niet geleid tot een wijziging van het definitieve besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

De weigering omgevingsvergunning ligt van donderdag 22 december 2022 t/m woensdag 1 februari 2023 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. De weigering omgevingsvergunning kan gedurende de openingstijden digitaal worden ingezien in de publieksruimte van het gemeentehuis van Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, adviseren wij u vooraf een afspraak te maken via www.kaagenbraassem.nl.

Instellen van beroep

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH te Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden en eenieder die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede door eenieder die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking. Hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde rechtbank. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer L. Boogaard, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Naar boven