Publicatie verkoop gemeentelijke grond

De gemeente Land van Cuijk is eigenaar van het perceel landbouwgrond, kadastraal bekend, gemeente Mill, sectie C nummer 2132 welk perceel is gelegen achter de Grootvenseweg/Lange Schoolstraat te Sint Hubert. De gemeente is voornemens een deel van dit perceel ter grootte van circa 6000 m2 te verkopen aan een ontwikkelaar, die het perceel zal betrekken bij de realisatie van een nieuwbouwplan met circa 24 woningen.

De voorgenomen verkoop vloeit voort uit het principebesluit van de voormalige gemeente Mill en Sint Hubert van 28 oktober 2021 waarbij de gemeente heeft aangegeven onder voorwaarden mee te willen werken aan het bouwplan, welk bouwplan integraal deel uit maakt van de herontwikkeling van de locatie.

Gelet op het Didam-arrest is publicatie van deze voorgenomen verkoop vereist. Indien u zich niet kunt verenigen met de voorgenomen verkoop door de gemeente, omdat u meent daarvoor zelf als gegadigde in aanmerking te komen, dan dient u uw zienswijze op voornoemde verkoop kenbaar te maken.

De termijn voor het indienen van een zienswijze bedraagt 20 kalenderdagen na deze publicatie. Uw zienswijze (schriftelijk) kunt u richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Land van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave (emailadres: gemeente@landvancuijk.nl) o.v.v. “Verkoop grondSint Hubert, zaaknummer Z/22/085928 ” Wenst u enkel een nadere toelichting, dan kunt u een mail sturen naar gemeente@landvancuijk.nl de behandelend ambtenaar neemt in dat geval contact met u op.

 

Naar boven