Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Dorp Lent – 43 (Griftdijk Noord 24)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen zijn voornemens om, met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Dorp Lent – 43 (Griftdijk Noord 24) aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen.

Op het perceel Griftdijk Noord 24 is door de eigenaar een kleine ontwikkeling voorzien. Hiervoor is een verkavelingsplan gemaakt waarbij, na sloop van de huidige woning, het perceel wordt opgedeeld en een 5 tal grondgebonden woningen zullen worden gerealiseerd.

Inzage

Het plan, met de bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van donderdag 22 december 2022 tot en met woensdag 1 februari 2023 ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen en het Waalsprong informatiecentrum, Riet van Alebeekstraat 6 te Lent.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP140W43-on01

Zienswijze

In de periode van donderdag 22 december 2022 tot en met woensdag 1 februari 2023 kan eenieder conform artikel 3:15 Algemene wet bestuursrecht een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad, t.a.v. de afdeling Stadsrealisatie (bureau SR30), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Het is ook mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen via https://www.nijmegen.nl (zoek op ‘zienswijze doorgeven’). Inloggen met DigiD - of voor bedrijven met Eherkenning - is hierbij verplicht.

 

Naar boven