's-Gravenpolderseweg 114 te Goes - Ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning voor het brandveilig gebruik van het ADRZ

Burgemeester en wethouders van de gemeente Goes maken bekend dat zij het voornemen hebben met toepassing van de uitgebreide voorbereidingsprocedure uit de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het brandveilig gebruik van het ADRZ op de locatie 's-Gravenpolderseweg 114 te Goes. De aanvraag is geregistreerd onder nummer OMG-2022-0837.

ProcedureMet ingang van 22 december 2022 ligt de ontwerpbeschikking, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage in het Stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes. Voor inzage kunt u een telefonische afspraak maken met de afdeling Vergunningen en Handhaving, telefoonnummer (0113) 249 700.Over de ontwerpbeschikking kan eenieder gedurende de termijn van terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders. Voor het geven van een mondelinge zienswijze tijdens een hoorzitting binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling Vergunningen en Handhaving, telefoonnummer (0113) 249 942. Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijze over de ontwerpbeschikking naar voren hebben gebracht, kunnen niet-ontvankelijk worden verklaard in een later beroep bij de rechtbank.

Naar boven