Verlenen omgevingsvergunning kappen van één conifeer, Elzenstraat 87, 1783HW Den Helder

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT

Kennisgeving voor reguliere voorbereidingsprocedure: verleende omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Den Helder maken bekend dat zij de volgende de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

Elzenstraat 87, 1783HW Den Helder: het kappen van één conifeer

Verzenddatum: 13 december 2022

Bezwaar

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht hebben belanghebbenden het recht tegen het besluit kosteloos bezwaar te maken door het indienen van een bezwaarschrift. Het bezwaarschrift moet binnen zes weken worden ingediend. De termijn van zes weken gaat in één dag na verzending van de besluiten aan de aanvrager. Deze dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van publicatie. Let daarom in de publicatie op de verzenddatum van het betreffende besluit.

Een bezwaarschrift moet u schriftelijk indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA Den Helder. In het bezwaarschrift moet in ieder geval het volgende staan:

- uw naam, adres en graag ook uw telefoonnummer;

- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

- de reden waarom u bezwaar maakt;

- de datum en uw handtekening.

Voorlopige voorziening

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Wanneer de activiteiten niet kunnen worden teruggedraaid, dan kunt u de rechtbank Noord-Holland, sector Bestuursrecht vragen de start van de activiteiten tegen te houden voordat de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dit heet het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. U moet voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank betalen.

Naar boven