Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Verzamelplan Pijnacker-Nootdorp 2021/2022’

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp op 20 oktober 2022 het bestemmingsplan ‘Verzamelplan Pijnacker-Nootdorp 2021/2022’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de volgende locaties:

  • 1.

    Veenweg 10-12 te Nootdorp: bouwen van een woning op het achterterrein;

  • 2.

    Oudeweg 62 te Nootdorp: uitbreiding van het hippisch centrum;

  • 3.

    Oude Leedeweg 75 te Pijnacker: vergroten van een woonbestemming i.v.m. mantelzorgwonen;

  • 4.

    Laan van 's-Gravenhout (naast nr. 15) te Nootdorp: nieuwbouw van twee woningen;

  • 5.

    Eeldedreef 8 te Nootdorp: correctie van een bouwvlak van de bestaande woning; en

  • 6.

    Dorpsstraat 24-26 te Nootdorp: herstellen mogelijkheid woonfunctie op de begane grond.

Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 15 december 2022 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie van het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker. Het vastgestelde bestemmingsplan is digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dit niet hebben gedaan, schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Indien de raad wijzigingen bij de vaststelling heeft aangebracht, kan een belanghebbende daartegen eveneens beroep instellen. Ongeacht of deze eerder een zienswijze naar voren gebracht heeft.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

 

Pijnacker-Nootdorp, 14 december 2022

Het college van Pijnacker-Nootdorp.

Naar boven