Omgevingsvergunning - besluit: Holtweg 7, Gees - nieuwbouw woning, Holtweg 7 te Gees

Omgevingsvergunning - Vergunning wordt geweigerd

Zaak: Z2022-015913

Ontvangen op: 17-08-2021

Locatie: Holtweg 7 7863TA Gees

Projectomschrijving: Holtweg 7, Gees - nieuwbouw woning - OLO 6313449 - UITGEBREID 

Burgemeester en wethouders van Coevorden maken bekend dat deze omgevingsvergunning is geweigerd.

Voor deze vergunning wordt de uitgebreide procedure doorlopen.

 

Besluit verzonden op: 09-12-2022

 

Informatie over de omgevingsvergunning

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken worden ter inzage gelegd vanaf 12 december 2022tot en met 23 januari 2023. Wij werken op afspraak bij het Klantcontactcentrum. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.

 

Rechtsmiddelen

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen belanghebbenden een beroepsschrift indienen bij de rechtbank. In het beroepschrift omschrijft u waarom u het niet eens bent met het besluit en vermeldt u uw naam en adres. Het beroep moet worden ingediend binnen zes weken na de eerste dag waarop de vergunning ter inzage is gelegd.

 

Het beroepschrift kunt u sturen naar de rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen. Daarvoor moet u wel een elektronische handtekening hebben (DigiD). Aan het indienen van een beroepschrift zijn kosten verbonden (griffierecht). Zie voor meer informatie: Beroepsprocedure | Rechtspraak.

 

Het indienen van beroep schort de gevolgen van het besluit niet op. Als er sprake is van een spoedeisend belang kunt u naast het indienen van een beroepschrift ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Nederland, afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Zie voor meer informatie: Voorlopige voorziening aanvragen | Rechtspraak.

 

Naar boven