Vastgesteld bestemmingsplan Provincialeweg 69

De gemeenteraad van Houten maakt bekend het bestemmingsplan Provincialeweg 69 te hebben vastgesteld. Dit gebeurt volgens artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro).

Op 3 februari 2022 heeft de gemeenteraad besloten het ontwerpbestemmingsplan Provincialeweg 69 ongewijzigd vast te stellen. Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien.

Vastgesteld bestemmingsplan Provincialeweg 69

Dit plan maakt de wijziging van kantoor naar wonen mogelijk. Het plangebied ligt aan de Provincialeweg op de kruising met de Zuwedijk en de Pothuizerweg.

Waar en wanneer kunt u het vastgestelde bestemmingsplan inzien?

Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis. Dit kan van donderdag 10 februari 2022 tot en met dinsdag 23 maart 2021 (zes weken). Hiervoor maakt u een afspraak via (030) 63 92 611. De openingstijden vindt u via www.houten.nl/open.

Vanaf 10 februari 2022 kunt u de documenten ook inzien via:

Bent u het niet eens met het besluit?

Als u het niet eens bent met het besluit dan kunt u als belanghebbende een beroepschrift indienen. Dit kan van 10 februari 2022 tot en met 16 maart 2022 (6 weken).

  • 1.

    U moet wel aantonen dat u tijdig een zienswijze heeft ingediend of dat u daartoe niet in staat bent geweest.

  • 2.

    Een beroepschrift kunt u ook digitaal indienen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ . Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

  • 3.

    Of via de post: Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

In uw brief staat de volgende informatie:

  • 1.

    Datum waarop u de brief verstuurt,

  • 2.

    Uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer,

  • 3.

    Het besluit waarmee u het niet een bent,

  • 4.

    Waarom u het niet eens bent met het besluit,

  • 5.

    Uw handtekening.

Besluit geldt vanaf

Het vaststellingsbesluit geldt vanaf woensdag 23 maart 2022 tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Vragen

Met vragen kunt u contact opnemen met de heer F. Morel (team Ruimtelijke Ontwikkeling). Hiervoor belt u naar (030) 63 92 611.

Houten, 9 februari 2022

Naar boven