Bestemmingsplan Noordeinde 11 C-D, Aarlanderveen

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat de gemeenteraad op 24 november 2022 het bestemmingsplan ‘Noordeinde 11 C-D, Aarlanderveen’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan ‘Noordeinde 11 C-D, Aarlanderveen’ (met identificatienummer NL.IMRO.0484.AVnoordeinde11cd-VA01), en de bijbehorende bijlagen liggen vanaf 15 december gedurende zes weken ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis. U kunt het plan ook digitaal inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Rechtsbescherming

Op het eerder ter inzage gelegen ontwerp van het bestemmingsplan Noordeinde 11 C-D, zijn zienswijzen ingediend. In deze zienswijze konden mensen hun mening geven over het plan. Deze zienswijzen hebben aanleiding gegeven om het plan op enkele punten gewijzigd vast te stellen. De redenen daarvoor zijn verwoord in de Nota van beantwoording zienswijzen en ambtshalve aanpassingen, dat deel uitmaakt van het plan. Gedurende de termijn van ter inzage ligging kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan. Het beroep richt u aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het indienen van een beroep heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling. U kunt ook digitaal een beroep en verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Daarvoor heeft u wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de website digitaalloket.raadvanstate.nl voor meer informatie over het digitaal indienen van beroep en een verzoek om voorlopige voorziening. De behandeling van een beroep en een verzoek om voorlopige voorziening brengen kosten met zich mee.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan ‘Noordeinde 11C-D, Aarlanderveen’ treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Dit geldt niet als naast het instellen van beroep ook een voorlopige voorziening is gevraagd. In dat geval treedt het besluit niet eerder in werking tot op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 14 december 2022.

Naar boven