Kennisgeving Activiteitenbesluit milieubeheer

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Kerkrade maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 8.41 lid 4 van de Wet milieubeheer bekend dat zij de volgende meldingen hebben ontvangen:

Voor: Piet Knubben Project-en Woningstoffering

Locatie: Wiebachstraat 18, 6466 NG Kerkrade

Datum melding: 29 augustus 2022

Zaaknummer: 2022-047401

De volgende activiteiten zijn gemeld: - Starten van een kleine showroom voor woningstoffering met een opslagplaats waar deze producten die dan verwerkt worden op externe locaties.

 

Voor: het veranderen van een inrichting

Locatie: GaiaPark B.V., Brughofweg 25, 6468 PB Kerkrade

Datum melding: 11 oktober 2022

Zaaknummer: 2022-066074

De volgende activiteiten zijn gemeld: - Het bouwen een stal voor het tijdelijk huisvesten van diverse diersoorten.

 

De inrichtingen vallen onder de werking van het Activiteitenbesluit en de ministeriële regeling. Dit betekent dat de inrichtingen moeten voldoen aan de voorschriften uit het Activiteitenbesluit en de ministeriële regeling die op de inrichting van toepassing zijn. Voor meer informatie kunt u het E-loket raadplegen via https://www.aimonline.nl. De hierboven vermelde meldingen en de daarbij behorende stukken liggen van de dag na publicatiedatum gedurende zes weken voor iedereen ter inzage op de locatie en tijdstippen zoals bij de gemeente Kerkrade geregeld. Tegen deze meldingen kunt u geen bezwaarschrift of zienswijze indienen.

Informatie RUD Zuid-Limburg, telefoon: + 31 43 389 78 12

Naar boven