Gemeente Achtkarspelen - verleend omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), brandveilig gebruik BSO It Boartershonk, Bjirkewei 103 A, Twijzelerheide

Bjirkewei 103 A, Twijzelerheide

Olo: 7103015

brandveilig gebruik BSO It Boartershonk

Datum ontvangst: 05 juli 2022

Datum bekendmaking besluit: 07 december 2022

Beroep

Indien u het met dit besluit niet eens bent, kunt u binnen 6 weken na de dag van publicatie van dit besluit beroep instellen bij de Rechtbank Noord Nederland. Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

 

  • 1.

    Uw naam en adres;

  • 2.

    Een dagtekening;

  • 3.

    Een omschrijving van dit besluit;

  • 4.

    De gronden waarop uw bezwaar stoelt (de motivering).

Het beroepsschrift kunt u richten aan de Rechtbank Noord Nederland, sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD, Groningen.

Daarnaast kunnen belanghebbenden in spoedeisende gevallen een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening richten aan de Voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank. Het besluit treed pas in werking nadat op dat verzoek is beslist.

Overige informatie

Indien een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt, ingevolge artikel 6.1, lid 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de beschikking niet in werking voor op dat verzoek is beslist.

Het bevoegd gezag kan de vergunning intrekken in de gevallen, zoals genoemd in artikel 2.33, tweede lid van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Naar boven