Vastgestelde Ruimtelijke Visie woonuitbreidingen Eersel

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Eersel, op grond van artikel 2.1 Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, in de openbare vergadering van 29 november 2022 de Ruimtelijke Visie woonuitbreidingen Eersel heeft vastgesteld.

Waar gaat de visie over?

De Ruimtelijke Visie woonuitbreidingen Eersel is een uitwerking van de Omgevingsvisie, waarbij de lijnen worden uitgezet voor mogelijke toekomstige uitbreidingsgebieden voor woningbouw. Ook geeft de visie nadrukkelijk aan welke open ruimten en groenstructuren behouden of versterkt zouden kunnen worden.

Iedereen kan de vastgestelde Ruimtelijke Visie woonuitbreidingen Eersel en de onderliggende stukken inzien. De visie is te vinden op www.eersel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.0770.RVWE9009.

 

Geen bezwaar of beroep mogelijk

De visie is geen juridisch bindend document. Tegen het besluit tot vaststelling kan daarom, op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht, geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team Ruimte, te bereiken via (0497) 531 300 of ruimte@eersel.nl.

Naar boven