Omgevingsvergunning Brakel, Kommerstraat naast 1 verleend

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken bekend dat zij op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3 Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend. De omgevingsvergunning heeft betrekking op de realisatie van een vrijstaande woning met bijgebouw. De locatie is gelegen aan de Kommerstraat naast 1 in Brakel.

Inzage

Het besluit ligt met bijbehorende documenten van donderdag 8 december 2022 t/m woensdag 18 januari 2023 voor iedereen ter inzage. De stukken bekijkt u via onze website www.zaltbommel.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Omgevingsdienst Rivierenland in Tiel via 0344 579314.

Niet mee eens?

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u daartegen schriftelijk beroep instellen. Vermeld altijd de redenen van uw beroep en stuur een kopie van het besluit mee. U stuurt uw beroepschrift binnen de beroepstermijn naar de rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Deze termijn loopt van vrijdag 9 december 2022 t/m donderdag 19 januari 2023. Dit besluit treedt direct na de beroepstermijn in werking, ook als u beroep instelt. Als u dit niet wilt, vraag dan de Voorzieningenrechter een voorlopige voorziening te treffen. U stelt hiervoor een verzoekschrift op. Dit kan alleen als u ook beroep heeft ingesteld en uw zaak spoed heeft. Dit verzoekschrift richt u aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland. Het instellen van beroep en het indienen van een verzoekschrift kan ook digitaal. Kijk op de site http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht voor de voorwaarden. U moet wel rekening houden met kosten (griffierecht).

 

Naar boven