RECTIFICATIE:van rechtswege verleende omgevingsvergunning Noordeinde 136 te Oostzaan voor het uitbreiden achterzijde woning (kenmerk 2022omg0076).

Per abuis zijn in de titel en de tekst van de vorige publicatie enkele fouten geslopen. Dat is in deze publicatie gecorrigeerd.

 

 

Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken bekend dat de volgende aanvraag om een omgevingsvergunning van rechtswege is verleend, omdat niet binnen de beslistermijn op de aanvraag is besloten:

 

Datum aanvraag: 30 januari 2022

Zaaknummer: 2022omg0076

Verzonden aan aanvrager: 17 november 2022

Adres: Noordeinde 136 Oostzaan

Voor: uitbreiden achterzijde woning

Verleend/Geweigerd: van rechtswege verleend

 

Inwerkingtreding

Gelet op het bepaalde in artikel 6.1, lid 4, van de Wabo, treedt de van rechtswege verleende omgevingsvergunning pas in werking na afloop van de bezwarentermijn, of indien bezwaar is gemaakt, op dit bezwaar is beslist.

 

Bezwaarschrift Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaarschrift is ondertekend en bevat ten minste:

Naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de motivering van het bezwaarschrift. Het indienen van een bezwaarschrift heeft schorsende werking. Dit is bepaald in artikel 6.1, lid 4, van de Wabo. Als bezwaar wordt gemaakt kan pas gebruik worden gemaakt van de vergunning nadat op het bezwaar is beslist. Vergunninghouder kan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Haarlem (postbus 1621, 2003 BR Haarlem) verzoeken de schorsing op te heffen.

 

 

Naar boven