Gemeente Zeist, verleende omgevingsvergunning, Bunsinglaan 2A, 3709 JN Zeist, het plaatsen van 2 dakvensters

Ontvangen op: 25-10-2022

  • Plaats: Bunsinglaan 2A, 3709 JN Zeist

  • Omschrijving: het plaatsen van 2 dakvensters

  • Activiteiten: Bouwen & Monument

  • Kenmerk: WABO-2022-00000543

Inzien

De verleende of geweigerde vergunningen en bijlagen zijn, alleen op afspraak, in te zien bij het bouwloket in de publiekshal van het gemeentehuis. U kunt contact opnemen met het bouwloket via telefoonnummer 14 030.

Bezwaar

Alleen belanghebbenden bij het besluit kunnen bezwaar maken. Na het bekend maken van het besluit (datum van verzending) hebt u 6 weken de tijd om bezwaar te maken. U stuurt een (gemotiveerd) bezwaar naar het college van burgemeester en wethouders van Zeist, postbus 513, 3700 AM te Zeist. U kunt ook digitaal bezwaar maken, kijk daarvoor op de website www.zeist.nl/bezwaarschrift.

Voorlopige voorziening

Bezwaar maken tegen het besluit betekent niet dat het besluit niet mag worden uitgevoerd. U kunt tegelijk met met of na opsturen van het bezwaar een verzoek om voorlopige voorziening aanvragen bij de rechtbank. De rechter kan dan beslissen om de uitvoering te onderbreken. U stuurt een verzoek om voorlopige voorziening naar de voorzieningenrechter van de rechtbank Midden Nederland, afdeling bestuursrecht, voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht. U betaalt hiervoor griffiekosten.

Naar boven