Besluit straatnaamgeving Radboud Universiteit Nijmegen

 

De raad van de gemeente Nijmegen, bijeen in zijn vergadering van 30 november 2022;

 

Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 11 oktober;

 

Gelet op artikel 6, eerste lid van de Wet basisregistratie adressen en gebouwen en artikel 2, tweede lid van de Verordening naamgeving en nummering (adressen) 2019;

 

Besluit:

 

  • 1.

    De Overeenkomstig bijgaande tekening met nummer 576187 (bijlage 1) aan de gekleurde openbare ruimtes van het type ‘weg’ in de woonplaats Nijmegen de volgende straatnamen te geven: DouwineNorelpad, Rein van der Veldepad, Fritz Polakpad, M.F. da Costa Gomezpad, Gerard Leckiepad, Ida Groenewoutpad, Roos en Boukjepad, Thea Ivenspad, Gerard Disveldpad en Radboudplein.

  • 2.

    Het college te machtigen om de geometrie van de in beslispunt 1 genoemde straten te wijzigen als deze afwijkend worden aangelegd.

  • 3.

    Het college te machtigen om, indien het vanwege de aard van een toekomstige straat passender is om een ander achtervoegsel te gebruiken, de onder beslispunt 1 genoemde straatnamen hier op aan te passen.

  • 4.

    De geometrie van de Thomas van Aquinostraat, Willem Nuyenslaan, het Leoninuspad, Buytendijkpad, Spinozapaden Pieter Rabuspadaan te passen overeenkomstig de bijgevoegde tekening met nummer 576187 (bijlage 1).

  • 5.

    De volgende straatnamen in te trekken: Kemperpad, Gaiushof, Thomas Morehof en Erasmuspad.

 

 

Aldus vastgesteld in de openbare raadsvergadering van 30 november 2022:

De raadsgriffier,

Drs. S.J. Ruta

De voorzitter,

Drs. H.M.F. Bruls

Bijlagen

Tekening 576187

Naar boven