Toestemming voor brandveilig in gebruik nemen van de BSO/ Jozef en Maria school/peuterspeelzaal, Pieter Koppesstraat 14, 1641 LS Spierdijk

Burgemeester en wethouders van gemeente Koggenland maken bekend zij een besluit hebben genomen op de aanvraag voor een omgevingsvergunning op de locatie Pieter Koppesstraat 14, 1641 LS Spierdijk.

Omschrijving: brandveilig in gebruik nemen van de BSO/ Jozef en Maria school/peuterspeelzaal

Kenmerk: 2022-001548

Verzenddatum besluit: 30 november 2022

Besluit: toegekend

Wilt u meer informatie?

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis van Koggenland, Middenhof 2 in De Goorn. U kunt deze opvragen bij de afdeling Dienstverlening. Dat doet u door een verzoek te mailen aan bouwenenmilieu@koggenland.nl. Vermeld in uw mailbericht ook uw telefoonnummer en geef duidelijk aan welke aanvraag u wilt inzien. U krijgt dan via een antwoordmail een digitale versie van de stukken aangeboden.

Als u toch de stukken in papieren vorm wilt inzien, kan dat alleen op afspraak. U kunt ons bereiken via (0229) 54 84 00 voor het maken van een afspraak.

Bent u het niet eens met de vergunning?

Diegenen, die tijdens de voorbereidingsprocedure zienswijzen hebben ingediend, en belanghebbenden zijn, kunnen gedurende 6 weken een beroepschrift indienen bij de sectie Bestuur van de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na die waarop het betreffende besluit ter inzage is gelegd.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend tegen de ontwerpbesluit

  • Adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbesluit

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbesluit

  • Belanghebbenden die willen opkomen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende de termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Inhoud beroepschrift

Een beroepschrift moet worden ondertekend en minstens de volgende gegevens bevatten: de naam en het adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld en de reden(en) waarom u het niet eens bent met het besluit. Vergeet niet het beroepschrift te ondertekenen.

Als u belanghebbende bent en u bent het niet eens met dit besluit, dan kunt u een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR, Haarlem. Dit moet u doen binnen zes weken na de verzenddatum. Aan de rechtbank moet u een griffierecht betalen.

U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voorlopige voorziening

Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen beroep is ingesteld. Wilt u dat het besluit wordt geschorst of dat de rechter een voorlopige voorziening treft, dan kunt u een verzoek doen aan de rechtbank via het hiervoor genoemde adres. U kunt uw verzoekschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Zo’n verzoek kunt u alleen doen als u ook beroep heeft ingesteld. Ook hiervoor moet u een griffierecht betalen. Voor de hoogte van het griffierecht verwijzen wij u naar www.rechtspraak.nl.

Naar boven