Rectificatie en tevens nieuwe bekendmaking ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Kuukven te Baarlo

Op 19 oktober 2022 is het ontwerpbesluit op de aanvraag omgevingsvergunning voor de opwaardering van de weg c.q. ontsluiting van de wijk Kuukven op de locatie Raayerveldlaan - Heijerhof - Napoleonsbaan-Zuid te Baarlo bekendgemaakt. Omdat op dat moment het ontwerpbesluit wegens omstandigheden nog niet digitaal beschikbaar gemaakt kon worden, heeft die bekendmaking ten onrechte plaatsgevonden. Inmiddels zijn alle problemen verholpen, reden waarom onderstaand een nieuwe bekendmaking volgt.

Ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Kuukven te Baarlo

De gemeente Peel en Maas is voornemens om een omgevingsvergunning te verlenen voor de opwaardering van de weg c.q. ontsluiting van de wijk Kuukven op de locatie Raayerveldlaan - Heijerhof - Napoleonsbaan-Zuid te Baarlo. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 18942637042. Het ontwerpbesluit betreft de volgende onderdelen:

  •  

    uitvoeren van een werk;

  •  

    handelen in strijd met regels bestemmingsplan;

  •  

    maken, hebben of veranderen van een uitweg;

  •  

    aanleggen of veranderen van een weg.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 3 december2022 gedurende zes weken ter inzage in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen. Wilt u deze inzien, dan dient u hiervoor een afspraak te maken met de medewerkers van de Frontoffice van team Vergunningen, toezicht en handhaving.

De stukken zijn ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl via het IDN-nummer NL.IMRO.1894.OMG0153-ON01 of via de naam “Ontsluiting Kuukven”.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u gedurende de inzagetermijn schriftelijk of mondeling een zienswijze bij ons indienen. Wij adviseren u om dan eerst telefonisch contact met ons op te nemen. We nemen dan samen met u het ontwerpbesluit door. De inzagetermijn en dus de termijn voor het indienen van een zienswijze start zoals hiervoor aangegeven op 3 december 2022 en duurt 6 weken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met de medewerkers Front-Office van team Vergunningen, Toezicht en Handhaving. E-mailadres: info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

Naar boven