Ingetrokken omgevingsvergunning (uitgebreide procedure), Noorderweg 18 Tolbert

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier maakt bekend dat zij op verzoek van de vergunninghouder de volgende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), gedeeltelijk hebben ingetrokken:

· Noorderweg 18, 9356 TH te Tolbert, Maatschap Dijkstra.

Omgevingsvergunning milieu (revisie) van 24 juni 2008

Naar aanleiding van het ontwerpbesluit zijn geen zienswijzen ontvangen. De beschikking is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Inzage

Het besluit en bijbehorende stukken liggen vanaf de dag na publicatie tot en met zes weken later ter inzage bij de gemeente Westerkwartier, Hooiweg 9 in Zuidhorn.

Informatie

Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met gemeente Westerkwartier, telefoonnummer 140594.

Rechtsbescherming

Gedurende de periode dat het besluit ter inzage ligt, kunt u beroep instellen bij de

Rechtbank Noord-Nederland (Postbus 150, 9700 AD Groningen).Als beroep is ingesteld tegen dit besluit kan, als onverwijlde spoed dat vereist, ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd. Het verzoek moet worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Een beroepschrift leidt niet automatisch tot uitstel van de gevolgen van een besluit. U kunt daarom naast beroep instellen ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningen- rechter van de rechtbank Noord-Nederland.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.recht- spraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven