Voornemen tot verkoop gronden

 

De gemeente Veldhoven geeft hierbij kennis van haar voornemen om de volgende percelen grond te verkopen:

  • 1.

    Drie strookjes grond van het perceel gelegen aan de Hermannistraat en Merefeltstraat, kadastraal bekend als Veldhoven, sectie D, nummer 3636, totaal groot circa 39 m2 aan woningstichting ‘thuis ten behoeve van het aanpassen van de entrees van de appartementengebouwen. De beoogd koper komt als enige serieuze gegadigde in aanmerking voor de aankoop, aangezien bestaande grondposities maken dat slechts één partij als serieuze gegadigde in aanmerking komt, in combinatie met het doelmatig gebruik van de grond.

  • 2.

    Een deel van het perceel grond gelegen naast de Run8417, kadastraal bekend als Veldhoven, sectie E, nummer 6688, groot circa 43 m2 en een deel van het perceel gelegen naast de Run8417, kadastraal bekend als Veldhoven, sectie E, nummer 7379, groot circa 27 m2 aan de eigenaren van Kerkweg 24 ten behoeve van het verplaatsen van het hekwerk tot aan het trottoir. De beoogd koper komt als enige serieuze gegadigde in aanmerking voor de aankoop, aangezien bestaande grondposities maken dat slechts één partij als serieuze gegadigde in aanmerking komt, in combinatie met het doelmatig gebruik van de grond.

     

Vervaltermijn

Partijen die zich niet kunt verenigen met dit voornemen, dienen uiterlijk 30 dagen na publicatie een gerechtelijke procedure in kort geding aanhangig te hebben gemaakt bij de rechtbank Oost-Brabant door middel van het laten uitbrengen van een dagvaarding in kort geding aan het adres van de gemeente Veldhoven.

De termijn van 30 kalenderdagen is een vervaltermijn. Wanneer niet binnen deze termijn een kort geding aanhangig is gemaakt kunnen er geen aanspraken jegens de gemeente ter zake de ontwikkeling van de betreffende kavel worden gemaakt.

Naar boven