Verlening omgevingsvergunning uitgebreid, het in de hoogte uitbreiden van de parkeergarage, Rotterdamseweg/Cornelis Drebbelweg 1 2628AL Delft

Op de aangegeven datum is de volgende omgevingsvergunning naar de aanvrager verzonden: 24-11-2022

Rotterdamseweg/Cornelis Drebbelweg 1 2628AL Delft, het in de hoogte uitbreiden van de parkeergarage

De vergunning ligt vanaf de dag na bovengenoemde verzenddatum, gedurende zes weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum van de gemeente. Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via telefoonnummer 14015 of via het formulier op www.delft.nl/contact.

Als u het niet eens bent met de beslissing van de gemeente, kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Den Haag (postadres, zie onder).

Let op: De beroepstermijn gaat in op de dag na de verzenddatum van deze vergunning. Wie geen gebruik heeft gemaakt van de mogelijkheid om een zienswijze naar voren te brengen over de ontwerpbeschikking, kan daarna tegen de definitieve beschikking niet meer in beroep gaan bij de Rechtbank Den Haag.

Een beroepschrift leidt niet automatisch tot uitstel van de gevolgen van dit besluit. U kunt daarom naast het indienen van beroep ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Den Haag, sector Bestuursrecht, postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Naar boven