Ontwerp van het wijzigingsplan Ossenkolkweg 10, Terwolde

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vanaf 1 december 2022 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage een ontwerp van het wijzigingsplan Ossenkolkweg 10, Terwolde (NL.IMRO.0285.20325-OW00). Het achterliggende bestemmingsplan ligt eveneens ter inzage. Dit wijzigingsplan geeft toepassing aan de wijzigingsbevoegdheid waarmee de agrarische bestemming wordt gewijzigd naar een woonbestemming.

Informatie

Dit ontwerp en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u de stukken inzien? Neem dan gerust contact op met Rienk Overeem. Zijn telefoonnummer is 0571-27 92 60. Bekijk de stukken ook op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link links naast deze tekst of via de knop Details.

Zienswijze

Tijdens de bovengenoemde periode kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Uw zienswijze stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders. Het e-mailadres is gemeente@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpwijzigingsplan Ossenkolkweg 10, Terwolde. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Rienk Overeem.

Twello, 30 november 2022

Paula Jorritsma-Verkade, burgemeester

Lisette Wolbers-Cents, secretaris

Naar boven