Ontwerpbestemmingsplan Duistervoordseweg 54, Twello en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Vanaf 1 december 2022 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage een ontwerp van het bestemmingsplan Duistervoordseweg 54, Twello (NL.IMRO.0285.171055-OW00), een ontwerp van het besluit geen exploitatieplan vast te stellen en de bijbehorende stukken. Dit ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk om op het perceel Duistervoordseweg 54 in Twello vijftien appartementen te realiseren. De bestaande bebouwing op het perceel wordt gesloopt.

Informatie

Deze ontwerpen en de bijbehorende stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u de stukken inzien? Neem dan gerust contact op met Stijn Braakman. Zijn telefoonnummer is 0571-27 92 74. Bekijk de stukken ook op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link links naast deze tekst of via de knop Details.

Zienswijze

Tijdens de bovengenoemde periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Voorst. Het e-mailadres is raad@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbestemmingsplan Duistervoordseweg 54, Twello. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Stijn Braakman.

Twello, 30 november 2022

Paula Jorritsma-Verkade, burgemeester

Lisette Wolbers-Cents, secretaris

Naar boven