ambtshalve wijzigingsbesluit omgevingsvergunning Kloosterstraat 39 te Helden

De gemeente Peel en Maas is voornemens om een ambtshalve wijzigingsbesluit te nemen om de omgevingsvergunning op de locatie Kloosterstraat 39 te Helden te actualiseren. De procedure is geregistreerd onder zaaknummer 18942648309. De vergunning wordt geactualiseerd. Het besluit betreft de volgende onderdelen:

  • Milieu (vergunning)

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 3 december 2022 gedurende zes weken ter inzage in het Huis van de Gemeente, Wilhelminaplein 1 in Panningen. Wilt u deze inzien dan dient u hiervoor een afspraak te maken met de medewerkers van de Frontoffice van team vergunningen, Toezicht en Handhaving.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Dan kunt u gedurende de inzagetermijn schriftelijk of mondeling een zienswijzen bij ons indienen. In dat geval adviseren wij u om eerst telefonisch contact met ons op te nemen. We nemen dan samen met u het ontwerpbesluit door. De termijn voor het indienen van een zienswijze start op 3 december 2022 en bedraagt 6 weken.

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met de medewerkers Front-Office van team Vergunningen, Toezicht en Handhaving. E-mailadres: info@peelenmaas.nl of telefoonnummer: 077-306 66 66.

Naar boven