Ontwerpbestemmingsplan ‘Zandoerle 40/Zandoerleseweg ong.’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van vrijdag 2 december 2022 tot en met donderdag 12 januari 2023 ter inzage ligt:

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan ‘Zandoerle 40/Zandoerleseweg ong.

Ontwerpbestemmingsplan ‘Zandoerle 40/Zandoerleseweg ong.’ 

Dit bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van een voormalige veehouderij in de kern van Zandoerle. Alle bebouwing, bestaande uit enkele stallen en de bedrijfswoning, wordt gesloopt. Vervolgens worden 2 woningen gerealiseerd aan de Zandoerle, en 1 ruimte-voor-ruimte woning aan de Zandoerleseweg.

Hoe maakt u uw zienswijze kenbaar?

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (voorkeur) of mondeling op het ontwerpbestemmingsplan reageren door een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Veldhoven. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen. In de zienswijze moet u duidelijk aangeven over welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan het gaat. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente via telefoonnummer 14 040.

Hoe kunt u stukken inzien?

Alle stukken liggen ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1). Het ontwerpbestemmingsplan is te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, zoek op plannaam ‘Zandoerle 40/Zandoerleseweg ong.’.

Heeft u vragen?

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

Naar boven