Mededeling voornemen tot verkopen gemeenteperceel

 

Objectinformatie: grondperceel Brinkweg 24-26 te Rheden, kadastraal bekend: gemeente Rheden, sectie D, nummer 8019, groot ca. 5355 m2.

 

De gemeente Rheden is van plan om een koopovereenkomst te sluiten met de erfpacht- en opstalhouder van Brinkweg 24-26 te Rheden om het blooteigendom van het erfperceel over te dragen.

 

Naar het oordeel van de gemeente Rheden is deze (toekomstige) eigenaar de enige serieuze gegadigde die in aanmerking komt om het grondperceel te kopen en wel om de volgende reden:

-het grondperceel is bezwaard met een opstal- en erfpachtrecht voor onbepaalde tijd ten behoeve van deze erfpacht- en opstalhouder.

 

Reageren

Mocht u zich niet kunnen verenigen met de voorgenomen grondverkoop en merkt u zichzelf aan als belanghebbende, dan dient u dat kenbaar te maken binnen een termijn van 20 dagen na publicatie van deze bekendmaking. Deze termijn merken wij aan als vervaltermijn.

 

Reacties kunnen worden gestuurd naar:

Gemeente Rheden, ter attentie van de mevrouw M. Mathijsen via m.mathijsen@rheden.nl onder vermelding van ‘bekendmaking gegadigde Brinkweg 24-26 te Rheden’.

 

Met deze publicatie geeft de gemeente Rheden uitvoering aan het arrest van de Hoge Raad d.d. 26 november 2021 (ECLI: NL:HR: 2021:1778).

 

 

Naar boven