Inspraak voorontwerpbestemmingsplan Grolseweg 19 in Beltrum

Voor het perceel Grolseweg 19 in Beltrum geldt het bestemmingsplan “Buitengebied” (Eibergen). In dit bestemmingsplan staat dat het perceel mag worden gebruikt voor

een agrarisch bedrijf. De gemeente is van plan om dit te veranderen. Door een herziening van het geldende bestemmingsplan wordt het mogelijk om twee bestaande schuren te gebruiken voor opslagdoeleinden en het realiseren van een gebouw met twee verblijfsobjecten met een woonfunctie. Hiervoor heeft de gemeente een voorontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Grolseweg 19 Beltrum (2022)” gemaakt.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan met de bijlagen ligt ter inzage van 10 februari tot en met 23 februari 2022 in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Wilt u deze inzien, dan kunt u contact opnemen met de Publiekswinkel via telefoonnummer 0545-250 250.

Deze publicatie, het voorontwerpbestemmingsplan en de bijlagen kunt u ook vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Ruimtelijke plannen’. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.1859.BPBGB2022003-0001.

De gemeente heeft het voorontwerpbestemmingsplan ook toegezonden aan overheden en instanties die betrokken zijn bij de zorg voor de ruimtelijke ordening.

Inspraakreactie

Binnen deze termijn van twee weken kan iedereen zijn mening geven over het voorontwerpbestemmingsplan. Dit heet het indienen van een inspraakreactie. U kunt schriftelijk een reactie indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Wilt u mondeling een inspraakreactie indienen dan kunt u contact opnemen met de gemeente, telefoon 0545-250 250.

Naar boven