Besluit maatwerkvoorschrift Activiteitenbesluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen maken bekend dat zij besluiten een maatwerkvoorschrift ingevolge artikel 8.42 van de Wet milieubeheer en afdeling 2.1 artikel 2.1 lid 2 n en o op te leggen aan:

• Van Triest Veevoeders, Buitenvaart 1006 Hoogeveen.

Het maatwerkvoorschrift geeft een nadere invulling van- ofwel aanvulling op de voorschriften uit het Activiteitenbesluit (voorkomen van overbelasting RWZI, gemeentelijk riool bij calamiteit opslagtanks/morsingen laden en lossen tankwagens).

Belanghebbenden kunnen binnen een termijn van zes weken een schriftelijk en gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogeveen, Postbus 20.000, 7900 PA Hoogeveen. De bezwaartermijn begint op de dag na de datum van bekendmaking van het desbetreffende besluit. Een bezwaarschrift moet in elk geval bevatten:

• de naam en het adres van de indiener;

• de dagtekening;

• een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

• inclusief datum en nummer van het genomen besluit en de gronden (redenen) van het bezwaar.

Als het bezwaarschrift niet voldoet aan deze eisen, of als het bezwaarschrift niet binnen de gestelde termijn is ingediend, kan het bezwaar niet-ontvankelijk worden verklaard. Dit betekent dat het bestuursorgaan niet inhoudelijk op uw argumenten in hoeft te gaan. Een onafhankelijke commissie zal uw bezwaarschrift behandelen en u horen. Deze commissie brengt na het horen een advies uit aan het college van burgemeester en wethouders. Het college beslist op uw bezwaarschrift.

Als onverwijlde spoed dit vereist, kan ook een verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland (Postbus 150, 9700AD Groningen).

Inzage

U kunt het besluit en de bijbehorende stukken gedurende de bezwaartermijn inzien:

- in het Stadhuis van de gemeente Hoogeveen, Raadhuisplein 1, 7901 BP Hoogeveen, tijdens de openingsuren;

 

Naar boven