Ongewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Bosserstraat ong.’

    • Op 18 oktober 2022 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Bosserstraat ong. ’ongewijzigd vastgesteld. Het plan betreft een nieuw bestemmingsplan aan de rand van de kern Nederweert. Het nieuwe plan heeft als doel de wijziging van agrarisch bedrijf in Nederweert naar 4 Ruimte voor Ruimte kavels, waarvan 1 levensloopbestendige woning vast te leggen in een nieuw bestemmingsplan.

U kunt de stukken inzien van 25 november 2022 tot en met 6 januari 2023, bij de centrale klantenbalie, op afspraak, via www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook kunt u de stukken inzien bij de infobalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, 6031 VR Nederweert. Het heeft de voorkeur om hiervoor een afspraak te maken. Hiervoor kunt u het algemene nummer van de gemeente Nederweert bellen; 0495-67111.

Het indienen van schriftelijk beroep is mogelijk vanaf de dag na terinzagelegging tot en met 6 januari 2023 bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van Raad van State, adres Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Geen beroep kan worden ingesteld door een niet-belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht tegen het ontwerp.

U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van bovengenoemde Afdeling. Het bestemmingsplan treedt daags na de beroepstermijn in werking, tenzij er een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het vaststellingsbesluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Raadpleeg deze bekendmaking op onze website voor meer informatie.

Raadpleeg de procedure op onze website voor meer informatie. Bellen mag ook met dhr. E. Sprangers van team Samenleving.

Nederweert, 18 oktober 2022

De raad van de gemeente Nederweert

Naar boven