Publicatie m.b.t. voorgenomen verkoop blooteigendom erfpachtperceel aan ’t Woud 6 te Brielle door de gemeente Brielle.

Inleiding

De gemeente Brielle heeft het voornemen om het blooteigendom van een erfpachtperceel ter grootte van 613m² te verkopen aan Van Oudenaarden Vastgoed B.V.

De gemeente Brielle heeft op basis van diverse uitgangspunten besloten om deze grond te verkopen.

Criteria enige serieuze gegadigde

De gemeente Brielle meent dat Van Oudenaarden Vastgoed B.V de enige serieuze gegadigde is om de voornoemde percelen te kopen omdat hij vanaf december 2022 de erfpachter van het erfpachtperceel aan ’t Woud 6 te Brielle is. Het is gemeentelijk beleid om het blooteigendom van een perceel belast met erfpacht, enkel aan de erfpachter te verkopen. Bij verkoop aan een ander dan de erfpachter kan dit als onevenredig nadelig worden ervaren.

Reactietermijn

De gemeente Brielle zal na drie weken vanaf de dag van deze publicatie de juridische verplichting aangaan met Van Oudenaarden Vastgoed B.V. om het voorgenoemden blooteigendom van het erfpachtperceel op korte termijn aan Van Oudenaarden Vastgoed B.V. te verkopen. Indien zich binnen deze termijn, uiterlijk op 16 december 2022 een belanghebbende meldt die gemotiveerd aangeeft waarom hij/zij gelet op de kenmerken van het project als serieuze gegadigde heeft te gelden, zal de gemeente deze melding beoordelen en daarna partijen berichten. Een belanghebbende dient zich schriftelijk of per e-mail te melden bij Charley Moree (c.moree@brielle.nl).

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot mevrouw Moree.

Het voornemen van de verkoop van het perceel is ook gepubliceerd in (gemeenteblad link) op overheid.nl.

Naar boven