Openbare bekendmaking ontwerpaanwijzingsbesluit Carbid schieten

 

Het college van de gemeente Lelystad maakt hierbij bekend dat zij op 15 november 2022 het ontwerpaanwijzingsbesluit carbid schieten heeft vastgesteld. Op grond van artikel 2:73B, lid 3, van de Algemene plaatselijke verordening 2021 is de volgende locatie aangewezen voor het schieten met carbid voor oudejaarsdag 2022:

 

Het sportveld van korfbalvereniging Exakwa op sportpark Langezand

Op de kaart, die ter inzage wordt gelegd, is precies te zien om welke locatie het gaat. Het schieten met carbid is toegestaan op 31 december van elk jaar van 10.00 uur tot 17.00 uur.

 

Carbid schieten is toegestaan met melkbussen of soortgelijke voorwerpen met een maximale inhoud van 40 liter. Er mogen geen handelingen worden verricht of nagelaten waarvan degene die het carbid schieten verricht weet of redelijkerwijs had kunnen vermoeden dat daardoor gevaren kunnen optreden voor mens en milieu. In het aanwijzingsbesluit zijn daartoe verdere voorwaarden opgenomen.

 

Zienswijze

Het ontwerpbesluit ligt tot en met donderdag 1 december 2022 ter inzage op het Stadhuis. Gedurende deze termijn kunnen zienswijzen met betrekking tot dit ontwerpbesluit kenbaar worden gemaakt. U kunt uw zienswijze richten tot het college van de gemeente Lelystad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. Dit kan ook per mail via: veilig@lelystad.nl. Voor het telefonisch kenbaar maken van uw zienswijze kunt u contact opnemen met de heer P. Mekers van team Stadstoezicht via 14032.

 

Naar boven